Mahlakas hakkliha eestimaisest sea- ja veiselihast. Kodune hakkliha sobib hästi kotlettide ja hakkšnitslite valmistamiseks, hautistesse ja kastmetesse.
Koostisosad
eestimaine sealiha (50%), eestimaine veiseliha (50%).
Rasvasisalduse protsent alla 25. Kollageeni/lihavalgu suhtarv alla 18. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust.
Valmistamine
Enne tarvitamist kuumutada sisetemperatuurini vähemalt +71 °C.
Säilitamine
0…+2 °C
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 1089 kJ / 263 kcal
Rasvu 23 g
Sh küllastunud rasvhappeid 8,6 g
Süsivesikuid 0 g
Sh suhkruid 0 g
Valke 14 g
Soola 0,13 g