Lisainfo
Neljast lehttainakihist keedukreemi ja jõhvikamoosiga kook.
Koostis
vahukreem (petiPIIM, taimsed õlid (palmi, rapsi, kookose), täielikult hüdrogeenitud palmiõli, modifitseeritud maisitärklis, emulgaatorid: E472b, E435, E433 (taimsed); stabilisaator: E407), NISUJAHU, vesi, margariin (taimsed rasvad ja õlid (palmi, rapsi), VÕI, emulgaatorid: E471 (taimne), E322 (raps); happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: E200), suhkur, jõhvikamoos 5% (jõhvikad 44%, happesuse regulaator: sidrunhape, paksendaja: pektiin, säilitusaine: E202), keedukreemipulber (maisitärklis, porgandiekstrakt), sool, toiduvärv: beetakaroteen, vanilje lõhna- ja maitseaine. Võib sisaldada muna, soja, pähklite jääke.
Energiasisaldus (KJ/Kcal)
1488 kJ/357 kcal
Rasvad (g)
23
Millest küllastunud rasvhapped (g)
13.3
Süsivesikud (g)
33.7
Millest suhkrud (g)
16.5
Valgud (g)
3.4
Sool (g)
0.4
Säilitamine ja kasutamine
-18°C. Sulanud tooteid uuesti mitte külmutada.
Kasutajajuhend
eemaldada pakendilt kile ja sulatada temperatuuril +2...+6°C 10 tundi.