Rakvere ameerikapärane peekon toob ka eestlaste lauale mõnusalt krõbedad peekoniviilud. Toorsuitsutatud peekon on valmistatud kondita seaküljetükist, mida on esmalt kuivatatud ja seejärel külma suitsuga suitsutatud. Mõnusalt krõbedad üliõhukesed triibulihaviilud sobivad hästi hommikuse härjasilma kõrvale, aga ka põnevatesse retseptidesse.
Koostis
sealiha (95%), lõhna- ja maitseained (sh suitsutuspreparaat), sool, antioksüdant: E301, säilitusaine: E250.
Energiasisaldus (KJ/Kcal)
1133 kJ/274 kcal
Rasvad (g)
25
Millest küllastunud rasvhapped (g)
10
Süsivesikud (g)
0.5
Millest suhkrud (g)
0.5
Valgud (g)
13
Sool (g)
2.5
Säilitamine ja kasutamine
+2…+5 °C.Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.