Lisainfo
Tortilla on nisujahust valmistatud mehhikopärane leib, mille vahele sobivad nii soolased kui magusad täidised. Võib kasutada ka külmade suupistete valmistamiseks ja isegi kaneelirulle saab neist keerata.
Koostis
TÄISTERANISUJAHU (66%), vesi, stabilisaatorid: E422, E466, rapsiõli, kergitusained: E450, E500, emulgaator: E471, happesuse regulaator: E296, sool, säilitusaine: E282, NISUJAHU LINNAS, jahu töötlemise vahend: E920
Energiasisaldus (KJ/Kcal)
1218/289
Rasvad (g)
6
Millest küllastunud rasvhapped (g)
1.1
Süsivesikud (g)
46
Millest suhkrud (g)
2.7
Valgud (g)
9.3
Sool (g)
1
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada toatemperatuuril, avatuna hoida jahedas ja kuivas ning ära kasutada 3 päeva jooksul