Lisainfo
Õhukeseks leheks rullitud võiga kihitatud pärmi-lehttaigen, mis on pakendatud kujundatud flow-kilesse
Koostis
NISUJAHU, või, vesi, kogumunamass, suhkur, pärm, küpsetussegu (NISUJAHU, emulgaator: E472e, rapsiõli, ensüümid, jahuparandajad: askorbiinhape, L-tsüsteiin), sool.
Energiasisaldus (KJ/Kcal)
1506,2kJ/360kcal
Rasvad (g)
21.6
Millest küllastunud rasvhapped (g)
14.2
Süsivesikud (g)
34.4
Millest suhkrud (g)
5.3
Valgud (g)
6.4
Sool (g)
0.5
Säilitamine ja kasutamine
Temperatuuril –18 °C. Sulanud tooteid uuesti mitte külmutada. Taigen sulatada jäävabaks kuni 2 tundi toatemperatuuril või 6 tundi +2...+6°C. Peale sulatamist vormida taignast soovitud kujuga tooted, asetada ahjuplaadile, kergitada ning küpsetada 220°C 10-15 minutit. Tooteid koos pakendiga mitte ahju panna